• Rytterskolen
  • Borup Byvej 14, 8920 Randers NV

Danish Crown og landbrugsvisit

Besøg på en svinfarm i Haslund

Nyhed billede
8. klasserne var mandag den 23.3 på tur til Horsens for at se Danish Crown. Efterfølgende besøgte vi landmand Mogens Jensen i Haslund og fik en rundvisning på hans svinefarm.
Stor oplevelse for alle:)

Se evt. link for film om besøget på svinefarmen
    Steen Smedegaard Bach den 27-03-2015
    Valg til skolebestyrelsen udsættes til efteråret.
  • Marianne Schmidt den 23-03-2015

Ny SFO-leder på Vestervangsskolen bliver Heidi Hangaard
    Fra 1. august vil SFO-lederen på Vestervangsskolen være Heidi Hangaard. Hun kommer fra en stilling som SFO-leder på Bjerregrav Skole.
    Marianne fortsætter frem til 1. august og skal herefter på Bjerregrav Skole.
    SFO lederne er udvalgt blandt de nuværende SFO-ledere. I alt er der 22 skoler i den ny skolestruktur.
    Den 12. januar 2015 vedtog Randers byråd en ny skolestruktur. Du kan læse mere om skolestrukturen her: http://bornogunge5-16.randers.dk/FrontEnd.aspx?id=191664

Steen Smedegaard Bach den 11-03-2015
    Reglerne for gratis bustransport til og fra skole.

Kære forældre på RYT
    Dejligt at se så mange af jer på VES tirsdag eftermiddag til åbent hus. Håber besøget gav en god fornemmelse af hvad VES rummer nu - og på sigt.
    Enkelte spurgte ind til busreglerne - vedhæftet her
    Mvh Steen